COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

GDPR (General Data Protection Regulation) (på dansk persondataforordningen) er en ny europæisk persondatalov, der skal sikre, at alle personfølsomme og personidentificerbare oplysninger bliver beskyttet af de virksomheder, organisationer, institutioner m.fl, der behandler, benytter og opbevarer disse data. Persondataloven er gældende fra den 25. maj 2018

HVAD?
Europæisk
persondataforordning

HVORNÅR?
Træder i kraft
25. maj 2018

Denne cookie-og privatlivspolitik GDPR er gældende for cbd4ever.dk
Her finder du information om, hvilke data vi indsamler om dig, når du bruger websitet.

Vi behandler din data med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven.
cbd4ever.dk opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken og den er sidst opdateret den 21. maj 2018.

KONTAKT OS
Hvis du har spørgsmål om denne cookie- og privatlivspolitik, kan du kontakte os via nedenstående information.

– cbd4ever.dk
– Allinggårdsvej 50 B
– 8600 Silkeborg
– +45 31 16 39 30
– Mail – brug kontaktformularen

HVILKEN PERSONDATA GEMMER VI?
Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan for eksempel være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over færden på et website.
Vi gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til, f.eks. når du bruger kontaktformularen, her på sitet.

HVILKE PERSONDATA DELES MED ANDRE?
Vi deler kun anonyme data med andre. Når du bruger websitet bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. De data bliver delt med feks. Google Analytics og evt. andre 2. og 3. parts værktøjer, som er nødvendige for at websitet fungerer, herunder feks. Cookies, som er lovpligtig indenfor EU

HVILKE PERSONFØLSOMME DATA GEMMER VI?
Personfølsomme oplysninger kan være oplysninger om dit helbred, religion, økonomi og mange andre ting.
cbd4ever.dk gemmer kun de persondata, som du selv har indtastet i  f.eks. kontaktformularen her på sitet, eller hvis du har tilmeldt dig
et nyhedsbrev.
Sender du personfølsomme data via mail, eller via kontaktformularen, skal du dog være opmærksom på, at
e-mail systemer ikke er sikre, og at cbd4ever.dk derfor ikke kan garantere for sikkerheden.

HVORDAN BRUGER VI COOKIES?
Her på websitet bruges funktioner, som for eksempel statistik-programmer, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af websitet.
Cookies er en datafil, der gemmes på din computer, mobil og lignende. Cookies sletter sig selv efter et stykke tid (hvor lang tid, afhænger af typen), men de fornyes under hvert besøg. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, og du kan både blokere for cookies og slette dem. Her er en vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Med venlig hilsen.
CBD4EVER.DK