Lægemiddelstyrelsen er rent til grin i den danske befolkning.

1. Der er ikke evidens for at  cannabis har nogen effekt. (lægemiddelstyrelsen)
 
2. Hvis det virker, så er det et medicinsk produkt, selvom det er naturen der har skabt det.
 
3. Selvom det er et naturligt produkt, som man ikke har evidens for at det virker, så indeholder det thc, og så er det enten forbudt, eller kan kun ordineres fra en læge, så prisen kan 8- 10 dobbles, og så med kemisk fremstillet cannabis (jo jo) det kører for dem.
 
4. Selvom man ikke har evidens for at det virker, så er der enormt mange bivirkninger, for DET véd de jo allerede, selvom de ikke har undersøgt det, eller ikke har viden nok – det har de jo selv proklameret utallige gange.
 
5. Skulle du være så heldig at det virker, så er det fordi det er et lægemiddel, og SKAL udskrives af en læge, som hvor hovedparten dog ikke vil udskrive det pga. punkt 1, og så er de nok en smule presset de stakkels læger.
 
Konklussionen må være:

Hele denne 4 årige prøveperiode er et stort spind, og det er godt iscenesat af embedsmænd og stærke kræfter med power i – skønt dette vil hele denne farce vælte før eller senere, og jeg tror det bliver FØR et folketingsvalg.

 

Befolkningen er jo ikke dumme i dag, og med lidt mere pres, så ender hele denne suppedas, forhåbentlig snart foran en EU domstol i
Bruxelles.

Danmark er jo fuldstændig til grin på dette punkt, man kan ikke skræmme en befolkning der véd bedre.
Man kan ikke monopolisere naturen.
Man kan ikke tage patent på naturen.
Man kan ikke skjule (hemmeligholdelse) af global viden i så lang tid mere som før (internettet er her folks)

NU ER DET BEFOLKNINGEN DER SKAL HØRES.
Og ikke en ski…. industri, der er p… ligeglade med menneskers vé og vel.