Wetality Water W – 1000

Vi har en løsning

Hos Wetality er vi altid et par skridt foran og stræber efter at tilbyde enestående produkter
som imødekommer de moderne behov.

Wetality vandsystem bygger sin vandrensesystem teknologi på basis af omvendt osmose samt med allernyeste opgraderede filtrering systemer med  7 vigtige komponenter der muliggør 8-trins renseprocedure !

 

 

Wetality Water W-1000

 

Det bedste vandrensning system

Den eneste måde, for at være helt sikker på, at dit drikkevand er rent, er at styre det selv.

 

Der er i øvrigt flere måder og metoder der godt kan bruges for at rense postevandet. Men som alt andet i livet, er der kun en måde som godt kan betragtes som den bedste – praktisk og (pris) effektivt. Det hedder ”omvendt osmose” (RO).

Omvendt osmose er en særlig teknologi som bliver brugt for at lave ferskvand ud fra saltvand. Der bruges en semipermeabel membran. Teknologien kan blive brugt til at sortere større molekyler, partikler og ioner fra ferskvand.

Vi har brugt den teknologi som kernen af vores filtrering system, men tog samtidig et par skridt yderligere for at opgradere den og for at oprette en af de bedste vandrensesystemer på markedet.

Læs mere om Wetality Water W-1000 her.

Den eneste måde, for at være helt sikker på, at dit drikkevand er som det skal være, er at styre det selv.

Dårlig vandforsyning kan føre til alvorlige sygdomme. Kun en slags drikkevands filtrering system kan hjælpe på dette, og fjerne alle slags forurenende patogene stoffer (bakterier og vira), kemikalier, salt og endda tungmetaller og samtidig sørge for at vandet ikke er demineraliseret eller ikke er optimalt behandlet.

 

Vi har skabt et system der imødekommer alle disse behov.

 

Wetality water system fjerner et stort udvalg af forurenede stoffer og samtidig forbedrer vandets egenskaber som har vist sig at være særlig godt og vigtig for din livskraft og dit velvære.

Wetality Water kan købes kontant, eller lejes.

For at kunne enten leje eller købe vandresemaskinen fra wetality, skal du først oprette
et login – Det er gratis og du forpligter dig ikke til noget.
Opret din brugeradgang her